1/19/2011

Kid Sister ft. Kanye West - Pro nails

Lupasin tosiaan, että teen postauksen meidän _KYNSISTUDIOSTA_ :)

Eli, tossa syys-lokakuun tienoilla taas hurahdin täysin kynsi juttuihin.. (tosiaan, en vaan osaa olla kynnet "hirveän näköisinä"). Hankittiin sokkarista noit tee-itse-akryylikynnet -setit ja alettiin väsäilee rakennekynsiä itsellemme noilla Kiss:in tuotteilla.. Yllättävän hyvälaatusia kynsiä niillä sai aikaiseks. Ninssillä pysy joku reilu kuukaus-puoltoista yhdet samat kynnet, tosin se jakso huoltaa niitä, toisin kun mä !





Lokakuussa kävin tosiaan äitini kanssa tuol muotimessuilla ja hommahan läks ns. lapasesta. Messuilla oli liikaa kynsiosastoja (joo, pakkomiele kynsii jotenki) ja meidän "harrastus" oli juuri  oikeaan aikaan käynnistynyt. 








Joten, hankimme OIKEAN kynsientekosetin ! OMFG !  Ennakkojoululahjaks äitini suostui ostamaan meidän _kynsistudiomme_, joka ei ollut ees kauheen pahan hintanen. 90€ koko lysti makso (setti sisältää UV-uunin, 100 kpl tippejä, 3 geeliä, kasan kynsiviiloja, 4 kpl kynsiliimoja, pensselin pesuaineen, kynsien viimeistelynesteen ja tietenkin ohjeet !). Oliski tuo leikki jäänyt tohon, mut koko ajan on tullut ostettua "täytettä" studioomme.. Lisää tippejä, lisää geeliä ja erilaisia koristeita esim. GLITTEREITÄ.

Ja voin kertoo... Kynsiä on todellakin tullut tehtyä hankinnan jälkeen koko rahan edestä ! 

"Parit" kynnet on ikuistettu kännykän kameralla.





































Must tuntuu, että tää meidän kynsistudio ei lopeta toimintaasa kovinkaan nopeasti.. Ellei nyt meidän kaikki rahat lopu noiden kynsituotteiden myötä.. <3

4 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet tuli! =) kiitos riina, toivottavasti et saanu harmaita hiuksia. SUOSITTELEN ;););)

    xoxo gossip girl

    VastaaPoista
  2. HTMH kiittää palautteestasi mysteerinen gossip girl!

    Haleja! <3 <3

    VastaaPoista
  3. nääh, mitään harmaita hiuksia vielä tullut.. jos tulee ni värjään ne heti ;) hyvä et gg tykkäsit <3

    VastaaPoista