1/16/2011

OKE NYT LÄHTEE

Noniin tervehdys vain, kaikki säälittävät eliöt, jotka haluaa lukea näin turhaa blogia!
Lupaan ainakin omalta osaltani, että eeppistä bloggaamista tiedossa!

Haluaisinkin aloittaa tän mun bloggaamisen vähän avaamalla tota meidän banneria. Mä väänsin sitä sormet ja ranteet ruvella, ja yritin ettiä meidän syvintä olemusta siihen vähän messiin. Tyylikkyydellä tietenkin.
Noi asennot on niin gangstoja, ihan niinku meki. Oikeestihan meidän naamat ja kädet on vaan jumissa tossa muodossa, eikä niitä enää saa normaaliksi, ihan vain ja ainoastaan sen takia, että ollaan niin gangstoja.
Taustalla nokkelimmat ovat huomanneet vähän maisemakuvaa kaupungista, se taas on täysin verrannollinen siihen, että mehän ollaan niinku niin ytimessä. Ei missään Helsingissä, vaan THE YTIMESSÄ, eli nyt kaikki gangstat ne ällät ilmaan ja rumpusoolot soimaan... LAHES!
Ja sitten ne, jotka ei oo viettäny vielä tarpeeks aikaa tietokoneen äärellä, huomas varmaan noi kaks ihastuttavaa luontokappalettakin. Ei siis me, vaan noi kauniit valaat! Ne kuvastaa meitä, ollaan ihan yhtä smootheja ja pehmosia kuin nekin.
Fontti on valittu ihan vain ja tasan sen gangstauden vuoksi, plus ehkä vähän senkin, että digataan molemmat siirtyy tän pohjolan valtakunnan rajojen ulkopuolelle, lähinnä tonne etelän suuntaan. Mun tavote laiffis, on vielä joku päivä asua Marbellan glamourissa ympäristössä ja ajella Ferrarilla herättämättä huomiota, koska sehän on ihan täysin normaalia Marbsussa ajaa Ferbulla. Eikä niin huomiotaherättävää, kuin esimerkiksi täällä kulttuurin kehdossa.
Ja Riinan tavotteista ei sit puhutakaan, siit luultavasti tulee mun sisäkkö tms. sinne Marbsuun, mut siitä sit ens kerralla lisää hanit!

New era has begun, the almighty ninae palaa jälleen internetin suosituimpien tähtien joukkoon, ja jälleen kaupungilla kuulee ujot ja arvostavat kuiskaukset "onks toi se ninae!" ja nimmareita lähtee taas jakoon, ihan niinku ennen vanhaan. Ai että. Voisinkin liittää tähän aiheeseen soveliaan kuvan! Pieni skaba käyntiin jo heti tän ekan bloggauksen myötä:

kuka arvaa, mikä vuosi ja tapahtuma on kyseessä?



Palkintokassa ei ole vielä suurensuuri, mut jotain mainetta mä ainakin tästä voisin luvata? Joo, näil mennää.

C ya, ja pyydän jo nyt anteeks, mikäli joku kuvassa oleva henkilö eksyy paikalle, eikä halua että tota kuvaa julkastaan. Poistan sen ja vaihdan tietty edustavampaan, sikälimikäli joku tosta nyt provoutuu!

7 kommenttia:

  1. MuGGa "Lasbi" Yli-Mäyry17. tammikuuta 2011 klo 8.15

    Joku perkeleen irc meetti toi on? 2002 ? :DD

    VastaaPoista
  2. MuGGa "Lasbi" Yli-Mäyry17. tammikuuta 2011 klo 8.16

    ps. your blog be amusing

    VastaaPoista
  3. tää on kuule 2005 tai 2006 ! eli siis varmaankin 2005 kesä :D ...tai kevät ! :D

    VastaaPoista
  4. 2005 kesä ja joku mielenosoitusvaelluskaupungissa lahdessa!

    VastaaPoista
  5. Eipäs kun musiikkiluokat 40v ! vittu mä oon hyvÄ:D

    VastaaPoista