4/01/2011

All that glitters ain't gold, honeys









Jottei jämähdettäis kuva-postaukseen, niin kerronpa teille vähän juttuja tähän väliin!
Riina tosiaan päräytti tänään sitten sellasen uutisen ilmoille, ME LÄHDETÄÄN KATTOMAAN ENRIIKKE IKLEESSIASTA! Ai juma, oli vähän tossa kynsistudiota ja E-fiilistelyä! Kyllähän minäkin sieltä biisejä tunnistin, pakko myöntää..

Päivä mennyt aika pitkälti kauppoja kiertäessä ja pyykkiä pestessä. Kuinka vaikeaa voi olla löytää kivat vaaleahkot pillifarkut?! Ja sit viel sellaset, että ne menee jalkaan... löysin kivat, en kattonu ees hintaa, MUT ARVATKAA PERKELE MENIKÖ NE REISIÄ YLEMMÄS? No ei menny ei, sit masennuin, koska ne oli kuitenkin niin makeet ja JUST sellaset, mitkä olisin voinu ostaa. Ja nyt kun noi leveet lahkeet on vissiin tulossa "muotiin", niin voipi olla haastavaa löytää kivat pillit :(

Jotkut tälläset olis ihanat

Laittakaapa Converset jalkaan sellasten leveitten lahkeitten seuraks, voin kertoa, en haluu elää 70-lukua uudestaan. Wait what, enhän mä ole elänyt sitä kertaakaan... No, en halua elää 70-lukua KERTAAKAAN.

Mutta niin, farkku-angsti off, palataanpas tän päivän häppeningeihin.

Mä päätin, että lähden Suomen kolkoista maisemista ens talveks pois, kohde nyt on vielä vähän harkinnan alla, mut päätin kuitenkin. Päätin myös, että otan kaikki paskasimmatkin duunit vastaan, ja teen vaikka 24/7/365 töitä, että saan mun unelman toteutettua.

Places to visit:
- Irlanti
- Qatar
- Bali
- Unkari
- many many more..

Riina heitti ilmoille vähän Australiaa ja Uutta-Seelantia, mut saas nähdä mihin tieni vie.. Mut nyt kun alotan, ja teen niin paljon, että hermot menee, niin pääsen ihan saletisti jouluks jo jonnekkin palmupuun alle notkumaan ja ideani mukaan koristelen sit sen palmun. It's a deal.
Tää mun reissu tosin loppuu sit, kun alkaa näyttää et Suomessakin on jo sellaset kelit, että tänne uskaltaa tulla takasin, ja hommaudun taas karmeeseen duuniputkeen ja seuraava talvi taas jossain kiehtovissa kohteissa.
Tätä rahankeräämistä vähän ehkä hankaloittaa se, että duuneista ei tietoakaan! Tänään tuli just kivasti puhelu, että huomisen työhaastattelu siirtyy ens viikolle, kun koordinaattori on kipeenä. Damn, oltiin jo melkein valmiita Riinan kans huomiseen, mut eih. Otan heti siivous-duunia ja vaikka siivoilen niitä putkia ja vessoja myös, kunhan saan siitä edes jonkinlaisen korvauksen! Alotin itseasiassa jo tän köyhäilyn ja väsäilin kevyen iltapalan kaapista löytyneillä aineksilla, valitettavasti jälkiruoasta ei ole kuva-materiaalia, koska ne katos jo parempiin suihin.. Mut tän illan menu; Keittovihanneksia (pakaste) pikariisillä ja sweet chili saucella ja jälkkäriks loihdin pikkujoulu-sesongin ylijäämä-torttutaikinasta omenasose täytteisiä torttuja!

Avot, herkullista, vaikka onki niit IIK-HIILAREITA!!!1!

Mutta, näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämänkin hienon avautumisen ja haluaisin muistuttaa meidän lukijoita, että meitä todellakin on kaksi kirjoittajaa, meitsi ja Rindels, joten deal with it. Kauheen kiva lukea kommentteja "kiva blogi sulla!" :'(( noei, läppäläppä, mut on meitä kyl oikeesti kaks! NIH!


4 kommenttia:

 1. kiva blogi ja ihanii kuvii (ainaki täs postaukses<3) :D

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! :) yritetään laittaa useammin kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ihan mielenkiinnosta kyselen, tuleeko kalliiks ostaa moiset kynsisälät himaan?

  VastaaPoista
 4. No siis, toi aloitus pakkaus makso messuilla 90e.. ja kaikkee noihi glittereihi, uusii geeleihi yms. oheissäläään on kyllä mennyt rehellisesti satasia rahaa :) mut kyl sen arvosta onki !

  VastaaPoista