6/12/2011

Kuulumisia.

Terve kaverit..

Vihdoin on kaikki pääsykokeet takas, okei. kahdet pääsykokeet oli. Ja voin kertoa, musta EI tuu ainakaan kouvolalaista.. Ja noh, Kuopioonkaan tuskin tulee kutsua. Mut ei se mitää. Oon täs miettinyt, että mitä tekisin elämälleni? Tahtoisin periaattees töihin, mutta myös opiskella.. Eli oon harkinnut, että jos menisikin oppisopimuksella opiskelemaan jotain. En vielä tiedä tarkasti mitä tahtoisin tehdä. Alla tosiaan on jo media-assistentin koulutus (graafiseen viestintään painottunut), niin olisi jotenkin kiva "jatkaa" tuota alaa.
Tosiaan.. Ninaki haki nyt sitten kouluu. Ja pääskin sinne, cool. Muutos tulee meiän elämään ku jäbä ottaa ja muuttaa pois Lahdesta ! HULLUA ! Ehkäpä hän itse avautuu joskus myöhemmin asiasta täällä blogissa. 

Sit näit kivojaki juttuja.. AH, MIKÄ VIIKKO OLLUT. 
Kuten varmaan kaikki tietää, niin ihan mielettömän mahtavat säät on ollut ! Sen mukaisesti oonki ollut ulkona ja väriä on tarttunut pintaa. Eilen alkoi työt ja tänään tietenkin olin aamuvuorossa 8.30-15.30 eli eipä pahemmin päässyt rusketusta/punoitusta hankkimaan lisää, toisin ku toi yks :DDD ahaha. Huhujen mukaan rakas ystäväni Nina päätti kiriä, ja saada yhtä paljon väriä ku mä.. Mut miten kävikään? JÄBÄ PALO! :DD Kuulemma takaa hieman punoittaa hänen kroppa. Hups, ei sais nauraa. Mutta tulee jotenkin ujosti mieleen meidän Bulgarian reissu, jossa Nina ylläripylläri palo _pikkasen_. 

Bulgaria 2010

AIJOOO! Meinas unohtuu, että meidän americanboyki palas reissultaan ja toi meille siistit tuliaiset. Tollaiset Txt messaging -jääkaappimagneettei.. Kyllä, oon ehtinyt jo peeloilemaan Ninan jääkaapin oveen.

Thx Heikkiii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti