7/20/2011

Make me your radio


Nyt on Aapon vierailu ohi, oli kyllä kieltämättä vähän haikeeta saattaa bussiin. En uskaltanu kääntyä kattomaan kun bussi lähti, tai olisin varmaan alkanut pillittää samantien :D sairasta, en oo yhtään tällänen nössö.
En käsitä, että miten voikin olla niin monta asiaa, jotka yhdistää kahta ihmistä pitkän matkan takaa. Huh. Ihan kun olisin itelleni jutellu, tosin sillä muutoksella, että muhun olis sekotettu jotain idioottimaista (=miestä) vähän, mutta ei kovin häiritsevästi! :D

Eilen lähti Aapo siis kohti Tamperetta ja Oulua, siitä se sitten taas katoaa pitkäksi ajaksi tavottamattomiin. Hah, tavottamattomiin, eli skype/facebook taas laulamaan.



Mä olen tosiaan lähdössä opiskelemaan, kuten Riina aikasemmin on tainnut jo vähän spoilata tänne. Koulu alkaa 15.08. Kymenlaakson Opistossa ja linjana graafinen suunnittelu. Sitä sitten seuraavat 9kk ja sen jälkeen katellaan uusiks hommia. Vuoden vuokrasopimuksen kävin kirjottelemassa tänään, ens viikolla saan viedä ekat kamat uuteen kotiin. Se on muuten kiva koti, paljon fiksumpi pohjaratkasu, kuin tässä. Vaikka se onkin muutaman neliön pienempi, rakastan sitä jo nyt.
En tosiaankaan tiedä yhtään miten aion muuttaa kaiken tän romun täältä pois, mut ehkä se selviää jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti