8/15/2011

Praha, Prague, Praga, Prag.. part.2





hei pls. mikä toi fontti on olevinaan ?

ja millä järjellä koko kaupunki tehdään mukulakivillä?


....perus-aamiainen






Huh huh. Monena päivänä taas oon yritellyt tulla tekee päivitystä.. Mut niih. Hiljaista ollut.

Olintuossa 26.7-2.8 lomareissulla porukoiden kanssa Prahassa. Itse rantalomien ystävänä lähdin mukaan reissuun noh.. silleen, että pääseepä ainakin pois töistä viikoks -asenteella.
Jotenki koko viikon oli mielessä "Praha oli vissii liian yksinkertainen paikka mulle" -lause, jonka kaverini joskus sanoi, kun kerroin lähteväni Prahaan.

Oikeassahan hän oli. Helppo kaupunki tuo on. Metroilla ja bussilla tuli liikuttua joka päivä. Jo toisena päivänä opittiin käyttämään niitä kuin paikalliset. Noi metroasemien, isompien ainakin, seinät oli kyllä makeita.. Matkustaminen julkisilla oli halpaa ja kuten sanoin, helppoa ! 24 tunnin lippu maksoi 110 CZK, joka on n. 6.50 €.. ei paha. Ku miettii, että Heinola-Lahti väli bussilla maksaa n. 6.70€. Vielä halvemmakshan olisi tullut jos olisi ollut myynnissä 3pvän lipppuja, joita mainostettiin lippuautomaateissa yms. Mutta kun kävin kysymässä yhdessäkin kioskista moista, he vaan sanoivat, ettei sellaisia ole enään.. huoh.

Prahassa oli tuona aikana kun me oltiin ihan hyvät säät. Alku viikosta aurinko paistoi ja oli lämmintä, mutta loppuviikosta alkoi satamaan ja kylmeni. Se ei sinäänsä haitannut, ku loppuviikko menikin kiertäen erilaisia ostoskeskuksia ja alkuviikko tosiaan kierellen nähtävyyksiä, mm. Karlen silta ja se kuuluisa astronominen kello.. ja jollai kukkulalla oleva mini-eiffeltorni käytiin tsekkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti