10/22/2011

kohta talvi jo häämöttää.

Mafiaveljekset ft. Osmo Ikonen - Viime kesä


ASDFG. Tein eilen ehkä hetkeen parhaimman "heräteostoksen" koskaan. Tai en tiä voiko tota edes heräteostokseks sanoa.. Nimittäin ostin aivan mielettömän kivan talvitakin ! Oon eniten rakastunut ton takin karvakaulukseen, ah. Pelkkää rakkautta vain. 
Ja mikä parasta Kappahlilla on käynnissä kamppanja, jossa saa -25% alennusta ulkotakeista. Joten en joutunut edes maksamaan itteäni kipeäksi tuosta lämpimästä yksilöstä. MII LAIKS.

Sit voisin kertoo samalla kuulumisia. Lähipäiviänä nää mun postaukset on lähinnä ollut tota 'photo challengea' ni tuntuu, että tosi tylsäks blogiki on muuttunut. Hahaha. Ihan ku tää mikää maailman jännin olis koskaan ollut. Who know? 
Mistähän sitä aloittaa.. No ensiks en päässyt korukauppaa töihi. Hieman ärsytti, mut en lannistunut vaan lähettelin kahta kauheammin työhakemuksia kaikkialle. Ja sen seurauksena mulla on KOLME työhaastattelua ens viikolla. Rehellisesti tosi stressaavaa ku kaks on samana päivänä ja vielä about samaan aikaa..  Hope so, että toista saa siirettyä myöhemmäks. Saa nähdä miten noitten kanssa sit käy..

Sit öö.. Tänään vietinkin tyttöjen illan äitini, siskoni ja hänen tyttöjen kanssa. Käytiin ravintolassa syömässä kunnolla ja illan päätteeks suunnattiin Lahden kaupunginteatteriin katsomaan Pikku vampyyri -niminen esitys. Ihan mukavaa vaihtelua tuo teatterissa käynti ja esityskin oli.. noh, Ihan hyvä. 

Huomena sitten olis tarkoitus suunnata aamusta auton nokka kohti Helsinkiä, mennään äitini kanssa Kauneus ymsymsymsymsyms. messuille hengailee. Uskon, että siellä melkeinpä koko päivä vierähtääki. Oon oottanut noita messuja jo kauan, että pääsee ostelee 'halvalla' kaikkee kivoja uusia kynsijuttuja (joo,teen ite geelikynsiä) ja kaikkee muuta ! 

Niin ja jooo ! Nyt on sitten Thaimaan reissullekki hotellit varattu. Seuraavaks alkaaki käyttörahan säästäminen. Tietääks kukaa kuinka paljon rahaa kannattaa säästää kahden viikon matkaa varte?

Jep, ei mul vissii muuta kerrottavaa ookkaa tähän hätää. Mutta nyt nukkumaan, tai no eka katon salkkarit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti