11/30/2011

Kuukaudet kuluu

Ohi syyskuun..Läpi repaleisen lokakuun, kaipuun kaljakori kilisee. Yli taivaan, päivät niinkuin varisparvi raahautuu.Mua vaivaa ikävistä ikävin, milloin beibi palaat takaisin? Etkö tiedä voi yksinäisen miehen viedä, marraskuu..


..JOO-O. Huomenna sitten alkaa se kahdenkymmenenneljän päivän oottelu, että se joulupukki tulee ja tuo kaikkii kivoja lahjoja kaikille. Tänään vihdoin ja viimein ostin ittelleni joulukalenterinki, haha. Kyl nyt sellainen täytyy olla ! Mut silti itelläni jotenkaan ei oo vielä yhtään talvifiilistä, en kyl pitäiskö sit olla? Johtunee tuosta ulkona vallitsevasta SYYYSsateista yms. Hei oikeesti ! Huomena on joulukuun ensimmäinen päivä ja ei oo lunta vielä yhtäkään maassa.. Okei, tos viikonloppuna tais sataa lunta, mut eipä se yötä pidemmälle kestänyt. HMPH.  Ootan jotenkin kauhulla sitä päivää ku meillä alkaa töissä soimaa ah, niin ihanat joululaulut (sarkasmia) ja niitä saakin sitten kuunnella joka päivä koko joulukuun ajan. AARRGH. 

Oon muuten ollut tänä vuona tosi ahkera. Tähän mennessä oon jo melkein kaikki joululahjat ostannut, ni eipä tarvii stressailla sitten niiden takia myöhemmin. JESH. 

Nyt glögiä naamariin ja bbtä (huuuooh) katsomaan ! C'ya babes !

1 kommentti: