2/26/2012

taas kuljetaan valoon päin. Minä ja Jari, mikä pari !

Huh huh mikä viikonloppu taas oli, kunnon seikkailua Ninan kaa. Perjantain alkuilta oli perus hengausta Lahdessa. Käytii syömäs, puitiin maailman menoa, ajeltiin ja hengailtiin vaan. Sitten me myös leikittiin hieman salapoliiseja ja puitiin lisään asioita. Kahden aikoihin meinattiin luovuttaa jo ton illan suhteen eli se olis meinannut sitä, että olisin heittänyt Ninan kotiinsa ja ite lähtenyt ajamaan Heinolaan omaani. No mut.. Tuli pari muuttujaa.. Ja lähdettiin PADASJOELLE ! Siis mitä helvettiä? Millä järjellä !? Jepjep. Välimatkalaskurin mukaan toi Lahti-Padasjoki matka pitäis kulua 40 minuutissa.. Mites toi meidän PARI TUNTIA. Taidettiin hieman eksyä matkalla Lahden linja-autoasema - Kaverin mökki. Sen tiän, etten luota enään mun kännykän naviin.. tosiaan neuvo meitä ihan väärään paikkaan..Jollekki kinttupolulle melkein ku oikeesti me päästiin sinne mökille suht normia tietä. Huoh. Nojoo.. Päädyttiin sitten n. 06.00 Lahteen takas ja lähdettin nukkumaan.. Lauantaina sitten oliki sellainen olo ku olis ollut dokaamassa edellisenä iltana. Liikaa valvomista, liikaa istumista, liikaa ajoa.. Tästä meidän perjantai-ilta kyllä koostu !

Mut nii.. Eilen lauantaina päätettiin sitten viettää hieman rauhallisempi ilta. "Kulman pojat (uus suomalainen komedia) lefffa olis tänään 20:45, mennääks kattoo? voin tarjoo" viestin lähetin Ninalle n. 1,5h ennen leffan alkua ja eikös me hyvin keretty Finnkinolle. Ja se kyllä kannatti ! Kumpikaan ei oikein mittään tienyt leffasta, joten mitään pahempia odotuksia ollut. Tiedettin tosiaan vaan, että leffa on suomalainen ja noh.. Komedia. Eli sopivaa ajanvietettä illalle. ''Tää taitaa olla jonkin asteen futis-leffa'' Ninssi kommentoi mulle yhdes vaihees.. Jep, sitähän se oli. 



Kyllä toi leffa oli ihan kaiken rahansa arvoinen, eli mitä nyt meni leffalippuihin ! Suosittelen mennä kattoo jos yhtään iskee suomalaiset leffat. Tässä ei ollut ees kaikki perus suomi-näyttelijät ja eikä mitään niiin perus panemista-tappelua-ammuskelua -suomalainen leffa.. Vaan oikeesti kunnon aivot narikkaa -meininkiä. Sai nauraa !

Ei mikään oo niin ihana, kun katsella Litmasen Jaria.. HAHAHA.
"Kuninkaan naama pidetään puhtaana." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti