3/19/2012

Reissuja

1. oon niin ällöttävänonnellisenmuikea! 2. käytiin kaupassa.. hakemassa ruokaa. :D 3. tää oli ensimmäinen asia, mitä tapahtui, kun pääsin Kauhajoelle. Onneks rupes perjantaina jo toimimaan kolmegeetkin :)

Selvisin Kauhajoesta, pientä draamaa oli toki kyllä havaittavissa, mutta muuten kaikki meni vallan mainiosti. Hengailin perjantai-päivän yksinäni, kun miehenkaltainen oli töissä ja hain nyt sitten vihdoin niihin kouluihin. Yllätin itteni aika reippaasti, laitoin siis graafista, sotea, matkailua ja merkkaria listoille, saa nähdä mikä tärppää :) Olis kyllä kiva päästä sinne graafiselle, mutta noi muutkin tuntuu tosi hyvältä vaihtoehdolta.

1. kuka ei menis naimisiin miehen kanssa, kenellä on purkka-automaatti keittiönpöydällä?! 2. "en oo koskaan ostanu sulle mitään lahjaa, haluun ostaa sulle tälläsen!" haha :D voivoi.
Perjantai-iltana käytiin kattomassa uusin Vares, oli ihan näkemisenarvoinen, muttei mitenkään erityisen huikea. Kannattaa se kuitenkin käydä kattomassa, ihan vaan yleissivistyksen vuoksi. Lauantaina olikin sit vuorossa baareilua, kävin jopa Kauhajoen bilehelvetissä :D (nimesin itse sen paikan, ei mikään yleinen läppä)

Sunnuntaina olikin sit sängyssämakoilua johonkin viiteen asti ja suihkun kautta sitten Seinäjoelle syömään Amarilloon ja siitä sitten junaan. Oli kyllä just bueno viikonloppu, pääs vähän "karkuun" omaa elämää ja samoja tuttuja kuvioita. Suosittelen kaikille :)

Oli kyllä jännä tulla aamulla junalla Lahdesta takas Inksaan ja kouluun. Jotenkin aivot on jääny sinne Pohjanmaalle, ehkä ne tulee seuraavalla junalla perässä. Nyt kouluhommien pariin, jäin vähän jälkeen taas viime viikolla.

Luv,
ninae

3 kommenttia:

  1. joo ja katoin että sultaki löytyy ruokapöydältä vaikka minkänäköstä gourmeeta :D nam!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeestaa ne on Ninan (blogin toisen kirjoittajan) gourmeeruokaa. :< harmi ku ittellä ei ollut noin herkkullinen vklnp! Ja toi purkka-automaatti on överi :D

      Poista
    2. Jep. Toi oli miehen käsitys asiasta "haetaan jotain ruokaa sulle huomiseks, kun mä oon töissä ja sä joudut olee yksinäs mun luona" :D

      Poista