6/09/2012

Ensimmäisiä juttuja!







Vaikka viimeks taisin lupailla loma-aiheista postausta, mut nyt sellaista ei tuu.. Myöhemmin sitten. Mut nii..

Mulla on nytten about viikon ajan ollut kämppä Lahdessa ja pikku hiljaa se alkaa näyttämäänki kodilta, jes! Eilen vietin ensimmäisen yön asunnolla. En oo koskaan ennen asunnu kerrostalossa ni hieman jänskätti. Yllättävän hiljainen talo oli, vaikka oli perjantai yö ja nukuinki yllättävän hyvinkin ns. uudessa paikassa. Hahaha. Myös eilen tein ensimmäisen 'ateriani' tuola mestoil.. toosi hyvää kana-feta-natso-salaattia.. ja tietenkin oli pakko katsoa (ensimäiset salkkarit mestoil)salkkareiden päätösjakso. Tosi naurettava oli !

Tänään lähdettiinki porukoiden kanssa käymään Ikeassa, ku mulla oli kerranki viikonloppu vapaat (tyyliin ainut vapaa viikonloppu koko kesänä). Hyvin 2,5 tuntia vierähti etsien kaikkea kivaa asuntoo. Yllätyin hieman, kuinka halvalla loppujen lopuks päästiin. Kummiskin ostettiin keittiöpöytä+4tuolia, lipasto, hyllykkö, tyynyjä ja peitto ja kaikkee tarpeelista sälää kerrankin. 

Huomena olis sitten tarkoitus kasaa lipasto ja järkkää tavaroita paikoilleen. Ja kenties viedä mun huoneesta enemmän tavaroita Lahteen. 

Ja nyt tälläinen yleisöäänestys!!

Edellinen asukas oli jättänyt vessanoveen tuollaisen tarran (viimeinen kuva). Pidänkö sen vaiko otanko pois?

2 kommenttia: