7/09/2012

sokka vaiko sukka irti.. nii ja oon syypää sun hymyyn.

summer1

summer2

summer3

summer4

Oli kyllä ihan kokemuksen arvonen juttu toi Summer uppi taas pitkästä aikaa ja Ninalta läks samalla Summer up -neitsyys.. Tais lähtee tyylilläki. Saavuttiin lauantaina ennen 17.00 mukkulan rantaan ku haluttiin nähdä Fintelligens. 3 tuntiahan me istuttiin ja venailtiin.. ja sitten joku poika kerto, että ne esiintyy 20.00 ja eri lavalla ku luultiin. MITÄÄÄ! Miksi mennä muuttamaaan aikataulua silleen, ettei siitä infota MEITÄ. Jep.. Elettiin sen vanhan aikataulun mukaan koko ajan. Mut niih. Fintelligens vaiko Cheekki? Kummatki esiinty yhtä aikaa (mut eri lavoilla, FAK) ni jääntiin kummiskin kuuntelee Lahden omaa poikaa ''päälavalle'' ku meillä oli hyvät paikat! Cheekki ku aloitti ni sokka todellakin lähti irti. Vedettiin kunnon kreisipailut Ninan kaa.. ja saantiin varmasti ympäriltä niin pahoja katseita ja uusia vihamiehiä. Mut.. Hi to my haters! 

Tsiikin jälkeen alkoiki venailu Kapasiteettiyksikön comebackki keikkaa kohtaan ja niinkuin aina.. Odotus palkittiin. Todellakin hyvä keikka, mut ainut miinus oli tuon yläkerran väen ylläri vesisade. Harmittaa kyl hieman, että juuri tämän keikan aikana tuli toi sade ja sen seurauksena joututtiinki lähtemään aiemmin jo venailee bussia pois. Puolen yön aikaa päästiin takas keskustaan ja painuttiinki jumittamaan mun luokse. Taidettiin kaikki käydä nukkumaan jo joskus yhden aikaa, kui heikkoa. Hahhaha. Aamulla sitten taas oltiin kaikki skarppina hereillä ysin aikaa ja jumitus jatkui.. parvekkeella aurinkoa ottaen. Iltapäivästä saatii kuningasidea ja lähdettiin heittämään talviturkit pois. Must ei oo reilua, että pikkupojat nauraa mulle ku kittuutan itteeni menemällä rannasta uimaa mahdollisimman hitaasti. Ne yritti yllyttää mua hyppäämään, mut totesin vaan ''jos hyppään, ni sen jälkeen tätä lampea ei enää oo''.. pojat ei tiennyt oikein mitä tohon vastata.

Käytiin myös tsekkaa Ninan uudet huudit, jossa asuu jtn stnan kriminaaleja. Ninan pyörä, joka oli LUKOSSA, ehdittiin pölliä rappukäytävästä ensimmäisen yön aikana. Että mitä helvettiä oikeesti!? Ja Ninan sohva on myös vaarallinen. Se nimittäin yritti haastaa riitaa mun kaa ja murtaa mun varpaan. Musta on hienoa huomenna mennä töihin kunnon raajarikkona kun polvi on jotenki jossai ottanut damagee ja tuo varvas vaivaa hieman mua. Särkee.. Yhyyy..

2 kommenttia: