10/12/2012

Rahaa Palaaa


Oh my God. Tänään oli kosmetologien päivät Helsingissä Wanhassa satamassa. Messut on tosiaan tarkoitettu kosmetologi opiskelijoille ja ammattilaisille, joten ns. kuluttajat eivät valitettavasti pääse tuonne ''ostosparatiisiin''. Ehkä hyvä vaan! Tai lähinnä teidän rahojenne takia. Rahaa messuilla saa todellakin palamaan ties mitä ostellen. Tuntu, että mäkin ostin kaiken maailman hömpötyksiä mutta ku illalla kotiin päästyäni kokosin ostoskassejen sisällön pöydälle olin aika tyytyväinen. Ei kauheesti mitään turhaa lähtenyt mukaa.. mutta rahaa kyllä kulu aivan liikaa köyhältä opiskelijalta! No enivei. 

Keskiviikkona opeteltii värjäilee ripsiä ja kulmia, jep. Oon ennenkin tehnyt sitä, mutta en noilla ammattilaisten väreillä, joten olin ihan innoissani. Ja sen seurauksena päätin ostaa messuilta itselleni kyseisiä värejä ja alkaa värjäilee ripsiä/kulmia kun kerta osaan sen ja nyt kun on vielä hyvät värit... ihan winkwink lukijat ;))

Niin ja ens viikolla olis lisää messuiltavaa! Nimittäin kauneus ja terveys ja ties mitkä messut! Huh huh.. Siellä nähdään, mates!

http://web.finnexpo.fi/Sites3/Iloveme2012/Sivut/default.aspx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti