12/13/2012

joulustressi?




Enään viikko koulua jäljellä ja sitten alkaa ansaittu joululoma. Tuntuu, että päivät menee kauheeta vauhtia eteenpäin vaikken pahemmin mitään kummallista oo tehnytkään. Koulussa melkein joka päivä oon 8-16 ja kotiin päässyäni oon vaan ollut ja tehnyt himajuttui.. siivoilua lähinnä. 

Tää meidän jakso koulussa on aika paljon teoria painoitteista opiskelua nyt. Yritystoimintaa, tuotetuntemusta ja kaksi kertaa viikossa thank god on meikkausta! Ja hui.. Joulun jälkeen ekat näytötki on ripsien- ja kulmien värjyystä samoin kuin aikuisen naisen meikistä. Onneks viikonloppuna meen porukoiden luokse Heinolaa ni pääsee mamalle harjoittelee meikkiä. Hänhän tosiaan lupautu tulemaan mallikseni meikkikokeeseen. 

Nii ja monella ollut viikkojen sisällä hehkutusta ''jee kaikki joululahjat ostettu''. Cool, mä en siihen sortunut vaikka jo marraskuussa oli lahjat hankittu. KERRANKI etuajassa tein nää jouluhommat. Joulukortit lähetin ennen ''viimeistä'' päivää ja lahjat paketoin parisen viikkoo sit.. okei, tänään vielä pari paketoin! Eli täähän meinaa sitä, että ens viikon voin ottaa rennosti eikä tuu ''joulustressiä''. HAHA. En oo koskaan sitä kyl viel ees ymmärtänytkää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti