1/06/2013

shine bright like a diamond




Kerta meillä koulussa ei ole nyt ollut käytännön juttuja paitsi meikkitunnit ni tein joululomalla geelikynnet itselleni piiiitkästä aikaa ! Oon vahvasti sitä mieltä, että entisessä elämässäni oon ollut jonkin sortin harakka koska kaikki mikä kimaltaa on kivaa ja sen huomas taas kynsiä tehdessä. Tahdoin normaalit ei niin huomiota herättävät kynnet, mutta... Nii. Aloin hieman hifistelemään nimimettömien kanssa ja niihin ilmesty kunnon kimalteet.

Viikko sit tein myös heräteostoksena Inglotista luomivärin. 9,90€ ja paljon pigmenttiä. Not bad! Kokeilin tuota heti illalla ja tykkäsin. Mua henk.koht hieman ärsyttää sellaiset luomivärit, joita joutuu vaik kuinka paljon laittamaan luomelle, että saisi siitä sen värisen mitä on värinapissa. Tää ärsytys voi johtua myös siitä, kun koulussa on meikkitunneilla kummiski käyttänyt laadukkaampia meikkejä kuin perus markettikamat.

3 kommenttia:

  1. ÄÄÄÄ sulla on ihana blogi! ihanii kuvii ja kaikkii :)) mullaki ois jotku noi geelikynsimeininkitarvikkeet, mut en oo viel kertaakaa niil tehny mitää eikä mul oo noit geeleikää.. :DD mistä sä tilaat noita tarvikkeit? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoskiitos :)

      oon ympäri nettii tilannut kaikkii tarvikkeita. mm. sanna tara nails artista löytyy hyvin kaikki tarvittavat jutut. Jos alat tekemään kans kynsiä ni muista alustaa kynnenpinta kunnolla ni saat pysyvämmät kynnet.. nii ja varo geelin joutumista kynsinauhoihin!

      Poista
  2. äääää! kiitos vinkeistä! :)

    VastaaPoista