3/30/2011

// I wonder what the future me would say

Yeah she says. Yeah yeah she says. Don't stress..


Vaihteeks tein uusia koruja


...Alkaa pikku hiljaa käymään päivät vähiin ennakkotehtävien osalta. 12.4 (oon koko ajan luullut, että palautus on 16.4!!) pitäis olla valmiina ja palautettuna, mutta nii-i. Mulla tosiaan 1/4 tehtävää valmiina ! Yks on puoliksi valmis ja loppuja en edes uskalla miettiä. Jotenki en vaan saa aikaiseks tehtyä mitään, aina kun ajattelen "tänään mä teen ennakkotehtäviä" ni eih! Keksin aina jotain muuta ja 'parempaa' tekemistä tilalle.. Jotenkin turhauttaa alkaa piirtämää kun ei ole oikein ideoita.. Vaikein noista Lahden muotsikan graafisen suunnittelun tehtävistä on varmaankin tämä:  

4. Perusarvojen kunnioittaminen 

Tee 4–8 kuvan sarja otsikon aiheeseen liittyvästä tapahtumasta, ilmiöstä tai tilanteesta. Otsikoi kertomuksesi.

TOTEUTUS    Värillinen, yhdelle A3-kokoiselle paperille käsin tekemällä, ei tietokoneprinttejä, muuten vapaa toteutus. Voit halutessasi käyttää myös tekstejä. 

ARVIOINTI    Tulkinta, sisällölliset ideat, kyky kertoa kuvin, omaperäisyys, värien käyttö, sommittelu (tekstien ja kuvallisten elementtien muodostama kokonaisuus).

Olisin oikeasti iloinen, jos keksisi edes ne 4 'ilmiötä tai tilannetta', niin pääsis piirtelemään !


AIJJOOO! Ylihuomenna perjantaina 1.4 aprillipäivänä meillä on työhaastattelu, jeebaa ! Saa nähdä miten meidän käy, päästäänkö samaan paikkaan töihi. Ja tuleeko meistä mukavia kesätyöntekijöitä. Jos päästään, ni must tuntuu ettei  meidän kaverit enään pysty ottamaan mua ja Ninaa tosissaan..

Niin ja ens viikolla me mennään myös hieman studiokuvailee, ei kyl tietoo vielä mitä, mut silti !












3 kommenttia:

  1. eiks tos lue et "Tee 4–8 kuvan sarja" ei tarvii tehä neljästä eri ilmiöstä ? :-------D miks kaikki hakee muotsikkaa ? lartsaki hakee johki muotoilujuttuu

    VastaaPoista
  2. En muuten oo ajatellutkaan tota tehtävää tolta kannalta, jes kiitti ! toi voi helpottaa hieman.. ja hmm.. muotsikas on graafinen suunnittelu, ja ja.. en tiä. Jäisin Lahteen.. Metropolian ennakkotehtävät ei oikein napannut, ni siksiki.. :D jopa oli selkeä vastaus..

    VastaaPoista