6/25/2011

Hyvää Juhannusta!


Perus-Juhannus, taidetaan molemmat olla taas selvinpäin! Vuosi sitten oli niin paljon tapahtumia, tuli palovammoja sekä ihmisille, että ympäristölle.. Tänä vuonna sitten kiltisti kotona :) Riina tosin on Villa Manse-bileissä, mutta ainakin aikaisemman lausuntonsa mukaan silti selvinpäin!

Mun tän vuoden Juhannukseen on kuulunut erilaisia askareita, kuten esimerkiksi jäätävän tiskivuoren tuhoaminen, läppärin kuntoonlaittaminen ja satamiljoonaa jaksoa How I met your motheria. Eilen vähän parveke-grillailua tuli harrastettua, katotaas jos saisin kohta tolla mun iphonella laitettua pari kuvaa tännekin näkyviin. Oli vähän viilee, vaikka grilli lämmittikin kivasti :D


Mulle sanottiin myös kivoja asioita eilen merten takaa, muistutin itteäni olemasta liian pehmo, myin ekan kotiluurin ja kaikkea muuta hassua. Enää reilu kuukaus töitä ja sitten pitäiskin jo olla kämppä pakattuna ja muuttoauton nokka kohti uusia ulottuvuuksia! Musta tulee sittenkin jonkin asteen graafikko. :) Mutta, nyt kattomaan niitä kuvia tuolta puhelimesta, jos saisin vaikka tänne asti ne tuotua.

Pysykääs tyypit pinnalla, kaljakelluntaa kannattaa harrastaa oikeanlaisella varustuksella ja mieluiten oikeanlaisen valvonnan alaisena. Ettei vaan taas sattuis mitään.. kopkop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti