7/20/2011

Kuulumisia vol 2.

Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People





































Viime päivinä taas ollut menoa liiakseenki. Viikonloppuna yöunet jäi hieman vähäisemmälle, sen huomas tänään ku oli vapaapäivä. Heräsin vasta joskus 13.00 aikoihin. Kerrankin sai nukkuu pitkään ! 

Lauantaina pääsin töistä 21.15 ja suuntasin mahdollisimma nopeasti Lahteen katsomaan Haloo helsinkiä Dublin irish pubiin.. Keikka oli ilmainen ja sen huomas väkimäärästäki. Pääsin joskus kahden jälkeen kotiin, ku olin eka ollut rakkaalle isosiskolleni kuskina (en tajuu edelleenkään miten hän seurueensa kanssa pääsi Heinolan kuumimpaan 'baariin' Heiliin sisään.. Oli nimittäin seurue niin sooseis et huh huh.) ja aamulla taas pirteänä töihin. 
Töistä päästyäni tulin kotiin ottamaan välikuoleman ja illalla sitten Ninan kanssa käännettiin auton nokka kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja hakemaan Ninan ystävää Lahteen pariksi päiväksi. Lentokenttä-reissultakin pääsin jopa jo yhden aikaa kotiin, ja mitäs? Aamulla 7:30 nätisti herätys. Illalla mä vaihteeks menin Lahteen. Käytiin ettimässä Tiialle digiboksia, joka jopa löyty metsästyksen jälkeen. Ja sitten suunnattiinkin Ninan ja Aapon kanssa satamaan piknikille ja hengailee.. 

Ai että mä niin nautin tästä ku on kahden päivän vapaat.. Saa nukkua pitkään ja voi vaa hengailla. Vielä olis pari päivää töitä ja sitten alkais odotettu 1,5 viikon lomakin..

Hahaha. Jopa on kunnon selittelyä tää päivitys. Mutta, ei se niin justiinsa oo. 

Ens viikolla mä lähden Prahaa viikoksi ja matkavinkkejä otetaan vastaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti