3/15/2012

junamoi!

Pahoittelen ihanaa laatua ja mahtavaa kuvakulmaa, junassa ei kauheesti oo tilaa asetella itteään edustavasti :D
Jeij, oon sankari! Oon ylittänyt itseni ja lähtenyt kohti suurta ja tuntematonta, eli itseasiassa oon matkalla paikkakunnalle, missä en todennäköisesti ole ikinä käynyt ennen :) Okei, ensin pitää pyörähtää Seinäjoella, josta mut tullaan noutamaan Kauhajoelle (joo, voi kyllä) ja vietänkin siellä sitten koko viikonlopun. Sunnuntaina takasin kohti Lahtea ja maanantai-aamuna kotiin ja siitä sitten kouluun kiltisti. Tää Kauhajoen reissu on jotan niin extemporea, että ihmettelen oikeesti itekin, että miten tässä näin kävi. Ei kannata lähteä laivalle tyttöporukkana, tällänen on sitten lopputulos! :D

Tällä viikolla olin jopa huimat kaksi päivää koulussa, kun piti lähteä jo tiistai-iltana Lahteen porukoille koiravahdiksi. Ihan kamalaa ajatella, että kohta koulu on ohi ja pitäis olla jo selkeet suunnitelmat jatkosta. Tuntuu, kuin vasta olis koulu alkanut. Tällä viikolla tosiaan noi toisenasteen yhteishaut, huomenna pitäis pistää paperit viimeistään vetämään. Kattelin eilen noita kouluja sieltä hakulomakkeesta mentaliteetilla "oliskohan tää kiva.. tai ehkä tää? Onkohan täällä mitä linjoja..", eli mitään kauhean tarkkaa suunnitelmaa ei vielä ole :D sen ainakin tiedän, että aion hakea jatkamaan ne mun keskenjääneet graafisen opinnot loppuun. Plus ammattikorkeisiin pitäis hakea. Paikkakunnilla ei ole niin väliä, mutta eiköhän toi Lahti nyt ainakin toistaseks ole ton ammattikoulun kannalta aika hyvä paikka. (Jos) pääsis vanhaan kouluun takas, olis niin helppoa! Tuntee suurinpiirtein kaikki opettajat ja ei ole sellasta alkujännitystä ja muuta kakkaa. Tietty uudet luokkakaverit olis jänniä, mutta turha niitä on nyt miettiä.
Ajattelin hakea myös matkailualalle, sosiaali -ja terveysalalle ja merkonomiksi :D Eli aika laajat on nää mun mahdollisuuteni tässä. Sote kiinnostaa nyt loppujenlopuks yllättävän paljon, tuli eilen sellanen ahaa-elämys senkin kanssa. Musta vois tulla sittenkin sisar hento valkea :)) Hento ja hento, mutta kuitenkin! Kyllä tässä on ollut tätä pohtimista, mut on myös manipuloitu hakemaan POHJANMAALLE kouluun.. no, mennään nyt ekana viettämään viikonloppu sinne, niin katellaan tarkemmin myöhemmin :)

Läskin ilot; ruoka <3
Kävin tossa viikko sitten syömässä Kouvolassa fiinisti, Nevillessä. (yritin päästä Nevillen sivuille, mutta eihän täällä junassa nyt ainakaan pääse, googletelkaas :) Oli ihan sairaan hyvää ruokaa, meksikolaista tietenkin. Superisti parempi paikka, kuin joku tylsä Amarillo ja jotenkin tuntu todella paljon paremmalta asiakaspalvelunkin kannalta. Kaverin kanssa oltiin nääntymässä nälkään, joten tilattiin starttereiks dipattavia. Ei olis pitänyt, meinas jäädä varsinainen ruoka syömättä, oli niin paljon kaikkea siinä lautasella :D Enhän minä idiootti tajunnut ottaa meidän ruoista kuvia, mutta voin luvata, että olivat todellakin hintansa arvoiset, ja vähän enemmänkin vielä. Kivaa vaihtelua perus-tylsälle Amarillon listalle.

Tosta Nevillen reissusta intoutuneena sitten ostettiin mun luokse porkkanaa ja kurkkua ja dippejä, ai ettien että kun oli hyvää! En ollut pitkään aikaan syönyt tollasta settiä, mutta ihan varmasti tulee jatkossa taas ostettua useammin vihannekset ja dipit, vaikka leffaevääks!

Koska ruoka on hyvää (kuten ulkomuodostani arvata saattaa) niin kävin sitten testaamassa pari päivää sitten myös Mäkkärin kasvis-burgerin. En tykkää noista mäkkärin safkoista ihan liikaa, mut tulipahan testattua. Montahan vuotta Hesessä on myyty kasvishampurilaista ja Mäkkäri sai ne vasta nyt listoilleen? Semi-turha, parempi on vaan kasvissyöjän ottaa se nolo "hampurilainen ilman pihviä (ja suolakurkkua)" edelleen.

Mulla olis vielä reilu tunti junailua edessä, plus tietty matka Seinäjoelta Kauhajoelle. Kauheesti jokia, kuka näistä nyt enää tietää mihin pitää mennä?! Faija on jostain pohjanmaalta alunperin kotosin, saa nähdä, tuleeko kauheesti sukulaisia vastaan :D en tosiaan sitä puolta suvusta tunne yhtään, mutta bongasin, että kaveri kenen luokse olen menossa, tuntee ainakin yhden samalla sukunimellä varustetun henkilön :D tosiaan, mun sukunimi ei ole kauhean yleinen, joten eiköhän sekin tyyppi jonkinasteista sukua ole :)


Kauhea avautuminen kaikesta, yritän päivitellä useammin, ettei tarvii tällasia miljoonatekstejä jaksaa kenenkään lukea enää :) jaahas, sitä ollaankin Tampereella. Saa nähdä, tuleeko kukaan mun viereeni istumaan :D


Luv,
Ninae

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti