5/04/2012

Pippi.


IMG_3188
IMG_3223
Ennen ja jälkeen.
Jepajee! Teinpä sitten värinpoistoa tähän mun ikipunaiseen ja lätkäsin oranssin värin päähän, eroa ei juurikaan huomaa :D mut ei se mitään, huomenna sit kattelee luonnonvalossa, että miltä näyttää. Ainakin sain tapettua monta senttiä lisää latvoja, jos ei muuta tapahtunu!

Tossa ennen-kuvassa pahoittelen ensinnäkin erittäin vääristynyttä lärviäni :D en jaksanut avata photaria ja leikata naamaria irti. Mut toisena asiana; kuva on otettu luonnonvalossa ja taas jälkeen-kuva on otettu sitten ihan perus hehkulampun säestyksellä, joten sekin varmaan hieman muuttaa tota väriä. Mutta joo.

Vähän petyin tohon värinpoisto-aineeseen, ei tehnyt tukalle juurikaan mitään muuta, kuin tappoi entisestään. Punasta väriä lähti vain hieman, mutta onneks toi mousse-väri olikin semi-peittävä :)

Suosittelen kaikille tota L'oréalin Sublime Moussea, aivan mieletöntä kamaa! Vaikkakin mulla on melkeinpä vain puolessa päätä tukkaa, niin voisin väittää, että tosta purkista riittää hyvin koko päähänkin. Mulla on tosiaan luonnonkiharat hiukset, jotka imee tota väriä ihan kivasti huokosuuttaan, mutta toi väri oli tosi hyvä ja riittosa :) väristäkin tais tulla aikalailla sellanen, mitä paketissa lupailtiin. Kerrankin. Ens kerralla varmaan enemmän oranssia tulossa :)

Huh, nyt pitäis käydä vielä koiran kanssa ulkona ja painella nukkumaan (siellä olis pitänyt kyllä olla jo hetken aikaa) että pääsee aamulla taas koululle asti. Iltapäivällä taas junailemaan kohti Pohjanmaata ja maanantaina pääsykokeisiin, jonne mä nyt sitten saan koulun puolesta mennä :D

luv,
ninae

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti