5/10/2012

rannekorukampanja

P5100001-4
P5100007-e4
P5100005-4 

''Olet juuri ostanut Pirkan Reilun kaupan kukkakimpun. Nämä Pirkan Reilun kaupan kukat on tuotettu Keniassa yhdellä ensiluokkaisista Reilun kaupan tiloista. Reilun kaupan merkki edustaa hyviä työoloja ja- ehtoja työntekijöille ja reilua kaupankäyntiä viljelijöille. Valitsemalla Reilun kaupan tuotteita osallistut reilujen toimintatapojen edistämiseeen.

Toukokuun aikana saat käsitehdyn rannekorun jokaisen Pirkka Reilun kaupan kukkakimpun mukana. Rannekoruja tekevät viiteen kenialaiseen yhteisöön eli maasai-, kalenjin-, kikuju-, borana- ja turkana-heimoihin kuuluvat naiset. Rannekorujen valmistaminen tarjoaa yli 400 naiselle mahdollisuuden ansaita ite toimeentulonsa. Tämän Pirkan Reilun kaupan rannekorukampanjan ansiosta naisten perheet saavat taloudellista tukea. Se myös lisää heidän ylpeyttään omasta kulttuuristaan. 

Rannekorut ovat ainutlaatusia ja niitä on vain saatavana K-ruokakaupoista. Jokaisella heimolla on oma korumalli, joten kukkakimpuista on mahdollisuus kerätä viisi erilaista väriyhdistelmää.

Kerää ne kaikki !''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti