6/21/2012

Good morning.







Nytten on seittämänpäivän työputki ohi ja saanki nauttia jopa YHDEN päivän vapaasta. Huomenna paluu töihin takaisin, mutta mikäs siinä.. Rahaahan se tietää. Rahaa onkin taas kulunut enemmän ku pitäis. Eka palkkani oli surullisen pieni.. kolmelta päivältä ja veroprosenttina oli mukavasti 60%. Meinas itku tulla ku tajusi sen.  No mut eniveis.. 

Vapaapäivän kunniaksi päätin tulla Lahteen yöks kämpille (asun kesän vielä Heinolassa.. koska työt.. ja vapaat yms. vietän kummiskin täällä Lahdessa.) ja nähdä kavereita.. Jotenkin ollut tosi rikkipoikkikatki tuosta seitsämästä työpäivästä, ni ei oo ihan kauheesti jaksanut töiden jälkeen tehdä mitään enään ku on kotiin päässyt. Okei, pari krt silti tullut käymään viel Lahdes illalla.. Mut nii. Mun piti hankkii väliaikaisesti tollai Soneran nettitikkumikälieonkaan kun mullahan ei oo täällä kämpässä vielä nettiä. Hankin senkin vasta sitten ku alan kunnolla oleskelemaan täällä ja ilman nettiähän en osaa olla! AHAHHAHA. Eivaa. Mutta yllättävän kätevä vehjehän toi on ollut, ainaki mitä nyt hieman netissä selaillut kaikkee. Naurattaa kyllä ku myyjä sanoi, ku ostin tuon ''siellä on sitten kuukaus ilmaista nettiaikaa''. Mitä ilmaista se on, että maksoin koko jutskasta kummiski 25e ?! 

Käytiin eilen kiertelee Triossa kauppoja Ninan kanssa ja ostettiin meille TELTTASETTI! Huh huh. Ehkä hetkeen paras heräteostos! ! Telttasetti sisäls tosiaan hienon zeebra-kuosisen teltan, 2 makuupussia, 2 makuualustaa ja vielä kassikin tuli. Ja makso vain 50e, not bad. Elokuuta ja Weekendia ootellessa.

2 kommenttia:

  1. Meiän teltta on paras! Ja se lippu ku vielä tehää sinne (vai vedetääkö nöyrästi kokonainen lakana?) ni ai ettien että kun on hyvä :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sellai kunnon pressu jos vaikka sataaki.. mut eihä niin voi käydä et satais ;D mä nään niin sielunisilmin, ku me tunti pari ennen lähtöö aletaa ite piirtelee sitä :DDDDDDDd

      Poista