11/28/2012

LivBox

Selailin eilen Saara Sarvaksen blogia ja bongasin tän.

LivBox. Mitä se on? 

Aloin sitten ottamaan asiasta selvää ja tulin siihen lopputulokseen, että mä haluan kans tollasen. Eli kerran kuukaudessa saat boksin kaikkea ihanaa testailtavaa tuotetta ja yllätyksenä vielä! Niin ihanaa varmaan saada tollanen oikeesti jopa tyylikäskin boksi kaikkea ihanaa, mitä ei välttämättä lähtis ite kaupasta ostamaan ihan vaan testi-mielessä, vaan sitä haluais kokeilla himassa kaikessa rauhassa ja peilailla kaikilla typerillä ilmeillä ja asuilla varustettuna. Kuten tossa edellisessä boksissa olleet tuhkimotipat? Never heard ja varmaan en kaupassa lähtis testerin kanssa läträämään. Huippu-kivaa!

Tää boksi-ideahan ei oo mikään kauheen uus juttu maailmalla, mut Suomessa tätä ei oo ainakaan ennen tullu vastaan. Tilasin itelleni sit tietty heti eilen kutsun ja tänään kutsu odotteli mua sähköpostissa! Nopeeta toimintaa, mä diggaan! Tilasin heti kolmen kuukauden boksit, ei ollu todellakaan kallista, ottaen huomioon noiden tuotteiden oikeen myyntihinnan kaupoissa :)

Nyt vaan odotellaan ekaa boksia! (kerkeen viel tunnetusti unohtaa koko homman ja boksi tulee todellakin yllätyksenä) Saa nyt nähdä millanen kasa sieltä tulee tavaraa ;)

Tästä pääset tutkailemaan itse lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti