3/22/2013

i'm so sorry

Mua oikeesti hävettää kuinka aikaan saamaton oon/ollaan oltu blogin suhteen. Aina sama selitys, ettei oo ollut vaan mitään ihmeellistä mistä kirjoitella. Mutta se on karu totuus. Lähinnä meillä kummallaki Ninan kanssa on vienyt aikaa koulujutut.

Oon viime aikoina yrittänyt urheilla enemmän ja hieman miettiä mitä syön. Must se on ihan normaalia, että välillä syö ''tosi'' terveellisesti ja joskus sit taas herkuttelee. Ja mun mielestä se on väärin kieltää kaikki jutut itteltää. Yksi herkkupäivä saisi olla. Tai itselläni ainakin menee niin, että jos kieltää ni kahta kauheammin tekee mieli esim. karkkia. Hah! 


Viikko sit käytiin jännä keskustelu ruokailussa. Mainitsin että sittarissa on irtokarkit tarjouksessa, että tänään voisi herkutella ja ostaa niitä. Tähän luokkalaiseni kommentoi, että tiesittekö paljonko kaloreita 100g karkkia on? Entäs 75g sipseissä?! WAAAAT. Joo, eihän ne terveellisiä ruokia ole ja eikä mun tarkoitus ollutkaa kilo kaupalla ostaa moisia. Ni kalorimääristä kauhistuneena toinen luokkalaiseni alko miettimään tahtooko hän ostaa sittenkää karkkeja, koska niin paljon kaloreita yms. Nii ja tämä joka kertoi kaloireista kertoi punnitsevansa aina sen 100g ja 75g. Tai sellaisen kuvan mä sain.

Onhan se hyvä, että on tarkkana noiden piilokaloreiden suhteen. MUT MITÄ HELVETTIÄÄÄÄ!!?! Miks jotku tekee laihuttamisesta niin ''vaikeaa''. Tai jotenki nään tuon jotenki oudolla tavalla. ''herkuttelen hieman, mutta punnitsen eka paljonko tässä on herkkua'' WAAAAATTT!! Oikeesti ei hyvää päivää taas. 

Itsehän en oo koskaan ole ollut ihanne painossa ja ns. aina paino on ollu työn alla. JA joo, vissiiin oon laihtunutkin pari kiloa ja ostanut kokoa pienemmän farkut ku ennen, mutta en mä siitä mitenkään isoa numeroa oo tehnyt. Onhan mulla periaatteessa tavoite, kun valmistun 1,5vuoden päästä olisin fitimmässä kunnossa! Ehkä se on ihan realistinen tavoite. Vai mitä mieltä ootte?
Mut mun mielestä pitäisi nauttia elämästä ja terveelliset elämän tavat on kyllä hyvästä. Mutta silti.. Herkkuttelukin on hyvästä! Hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti