7/03/2011

One night in Bangkok..

..Tai ehkä enemmänkin !


Voisin kertoa teille pienen tarinan. 

Olipa kerran Riina, joka jutteli ystävänsä kanssa FB-chatissa. He juttelivat perus-kuulumisia, koska he eivät asu enään samalla paikkakunnalla, niin yhteyden pito tapahtuu yleensä Facebookin kautta. Hetken juttelun jälkeen tuli puheeksi ystävän uusi FB-status. Ystävä ja hänen poikaystävänsä olivat tilanneet lentoliput Thaimaahan tammikuuksi ja eivätkä olleet maksaneet edes itseään kipeiksi, vaan lentoliput olivat hinta-laatu-suhteella ns. halvat. Juttelu heidän reissustaan jatkui. Ystävä kertoi hieman jo keksittyjä matkasuunnitelmiaan ja miten he meinasivat viettää kaksi viikkoa Thaimaan auringon alla. Yhtäkkiä ystäväni heitti villin idean "Lähtekää ninssi kaa messii" ystävä sanoi. Minä, joka tykkään matkustaa enemmän kuin rahatilanteeni antaisikaan periksi olin tietenkin innoissani ja heti kyselemässä Ninalta, että miten olisi, haluaisiko hän lähteä mukaan, ettei minulle tulisi kolmaspyörä -olo. Nina oli 50/50 lähdössä mukaan, mutta kun hänen "uusi" elämäntilanne on hieman sekaisin niin hän ei osannut sanoa mitään varmaksi. Annoimme Ninalle aikaa miettiä mitä hän tekee, jääkö vaiko lähteekö mukaan?

Parin päivän mietintöjen, pohtimisten ja ahdistelun jälkeen kävikin yllättävä käänne, tai no. Tuskinpa se kenellekään yllätyksenä tuli. Riina jutteli ystävänsä kanssa taas Fb-chatissa ja tahtoi koko ajan enemmän ja enemmän mukaan reissuun. No, hän sitten reippaana tyttönä meni ja varasi itselleen lentoliput Thaimaahan. Näin hänkin pääsee talvella kylmästä lämpimään !

Enää heidän pitäisi saada Ninakin tekemään samoin. Nina enemmän näyttää vihreää valoa lähtemiselle, mutta edelleen uuden asunnon puuttuminen uudella paikkakunnalla on iso syy "jarruttelulle". Ja ehkä myös rahanpuute, koska työssä käyvästä naisesta tuleekin opiskelija ! Matkaan kuitenkin on reilusti aikaa ja mitä vaan voi tapahtua siinä ajassa. Nina saattaa varata lippunsa tai sitten ei. Kukaan ei sitä tiedä vielä miten käy. 

Joten jäädään siis jännittämään miten seurueen käy. Saavatko he yhden lisävahvistuksen vaiko lähtevätkö he kolmistaan kohti uusia seikkailuja. Vai lähteekö mukaan enemmänkin porukkaa? Se jää nähtäväksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti