4/18/2012

Päivä äidin kanssa

Mun viikko on alkanut semi hyvin ! Eilen vietin laatuaikaa äitini kanssa ja lähdettiin shoppailemaan Lahteen. Kuunlopulla on serkun lapsen rippijuhlat ja äitini tarvitsi sinne jonku paidan. En ymmärrä miksei noi juhlat voisi olla kesällä niin ei olis mullakaan niin kauheita paineita, että mitkä kengät pitää laittaa! Voinko mä mennä ballerinoissa rippijuhliin vai onko ne liian kesäiset? EN omista oikein mitään 'talvijuhlakenkiä' vaan kaappini on lähinnä täynnä kaikenmaailman gladiaattoreita ja tennareita tms. Tosiaan, ekaan kauppaan ku mentiin ni ylläripylläri äitini löysi heti paidan, jonka hän voi sitten jakun kanssa laittaa juhliin. Sovittiin, että mäkin voin lainata kyseistä paitaa joskus. Tosiaan äitini ei oo kauheen mummomainen tai mitään, vaan paita löyty Vilasta. HAHAHA. Ja monesti äiti on myös sanonut ''pitäis mennä ginassa käymää kattoo yhtä paitaa'' jos on vaikka nähnyt ginan mainoksessa jonkun kivan vaatteen! Cool mama ! Mut joo. Voi aatella, että helpolla päästiin shoppailujen suhteen mut eih. Yhteensä meillä tais mennä viis tuntia koluten Trion ja Karisman kaupat läpi.. Ja sainhan mäki topin ja neuleen mukaani kaupasta. Mut pääasia oli, että sai viettää aikaa äidin kanssa :)

16042012711
Löysin kivan paljetti topin Lindexiltä, mut harmikseni jätin sen kauppaan.. Pitää ehkä käydä joku päivä ostamassa tuo. Ainut miinus on, että jos tota pitää pelkästeen niin paljetit saattaa hinkata käteen ikäviä skraiduja.. Nooh, ehkä jonku 'kevyenneuleen' kaa tuo menee kesällä.

16042012714
Löysin myös siistin juomapullon H&Mstä ! Kui katu-uskottava tollainen olis salillaki.. hahha, tosin. Enpä mä käy salilla muuta ku sillointällöin solkussa. Mut silti !

16042012715

Ja ku oltii moooonta tuntia jo pyöritty Triossa suunnattiinkin Karismaan ja heti ekana syömää Santa Fe:hen, nam! Toi on niin perus annos, jonka otan kyseisessä ravintolassa. Namnam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti